Blijf wakker tijdens het rijden met de Anti Sleep Pilot Shortcuts
Tags
Delen

Blijf wakker tijdens het rijden met de Anti Sleep Pilot

Geplaatst op 25-11-2010 in de categorie Device nieuws

Een navigatie-set in de auto is natuurlijk handig, maar het voorkomt niet dat je tijdens lange reizen in slaap sukkelt. Daar is nu een Deense oplossing voor: de Anti Sleep Pilot. Het apparaatje detecteert de bewegingen van de auto.

Geven de bewegingen van de auto aanleiding om te denken dat je versuft aan het raken bent, dan maakt de Anti Sleep Pilot een geluid, om te testen of je nog wel wakker bent. Je kunt dan snel op het apparaatje drukken, om aan te geven dat je nog bij de les bent. Doe je dat niet goed genoeg, dan gaat er een rood lampje op de Anti Sleep Pilot branden, en komt er een geluid uit om aan te geven dat het tijd is voor pauze. Het zorgt er volgens de maker voor dat je voordat je in slaap valt pauze neemt.

Asp

Elke twee uur stoppen

De meeste Nederlanders kennen het advies om elke twee uur te stoppen, maar in de praktijk is dat een lastige regel om na te volgen, vooral als je lekker doorrijdt op de snelweg. De Anti Sleep Pilot moet erbij helpen toch te stoppen als het écht nodig is. De Anti Sleep Pilot is op dit moment nog niet op de markt. Binnenkort kunnen klanten het apparaatje kopen voor iets meer dan 200 euro.

Bron: Engadget
Reacties Er zijn nog geen reacties binnen. Wees de eerste! Vul het formulier hieronder in.
Naam
E-mail
 
Reactie